Cactus Web

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδας με Custom Design

Asset 23 - Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Κατασκευή Ιστοσελίδας με Custom Design

Τι σημαίνει ποιοτική Ιστοσελίδα;

Η ποιοτική και σωστή Κατασκευή Ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία που απαιτεί τον συνδυασμό διαφόρων παραμέτρων, όπως είναι η δομή, η σχεδίαση, το περιεχόμενο, επιπλέον το πλήθος και το είδος των επισκεπτών της. Είναι αλήθεια πως μόνο έμπειροι επαγγελματίες, σαν αυτούς που θα βρείτε στην Cactus, μπορούν να δημιουργήσουν με επιτυχία ιστοσελίδες που αποδίδουν. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν λειτουργική την ιστοσελίδα σας. 

Η διαδικτυακή παρουσία σας, χαρακτηρίζεται κατά Το Search Engine Optimization (Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης) αποτελεί για τους περισσότερους ειδικούς του τομέα το βασικό digital marketing εργαλείο για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται online. κύριο λόγο από την ιστοσελίδα σας, πιο συγκεκριμένα εκεί βρίσκονται τα θεμέλια της digital ταυτότητάς σας. Είναι πολύ σημαντικό να επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στην δημιουργία σωστής ιστοσελίδας χωρίς να χρειαστεί να διορθώσετε πολλές φορές το αρχικό πλάνο, καθώς αυτό θα σας στερήσει κέρδη και δυναμική. 

Λειτουργικότητα Ασφάλεια και Περιεχόμενο είναι τα σημεία κλειδιά πάνω στα οποία εργαζόμαστε με επιμέλεια. Κάθε ιστοσελίδα θα πρέπει να διασφαλίζει το περιεχόμενό της από πιθανές επιθέσεις. Η Cactus, σε κάθε πελάτη που την εμπιστεύεται για την κατασκευή της ιστοσελίδας του, παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης που σας εξασφαλίζουν την διαθεσιμότητα της σελίδας για να μη χάσει κανένα πελάτη ποτέ. Οι λειτουργίες της κάθε ιστοσελίδας σας θα πρέπει να είναι σωστά δομημένες και όσο το δυνατόν πιο απλές. Ο σχεδιασμός κάθε σελίδας είναι το κομμάτι εκείνο που προσελκύει τους επισκέπτες να περιηγηθούν στο περιεχόμενο της, το οποίο πρέπει να είναι πλούσιο και ταυτόχρονα έγκυρο και χρήσιμο. Συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με το εργαλείο Google Analytics με σκοπό να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο πόσοι χρήστες επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας. Οι πληροφορίες που αφορούν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, που σας δίνει το Google Analytics είναι εκατοντάδες, αλλά ταυτόχρονα ποσοτικές αλλά και ποιοτικές.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης έχοντας ως κύριο σκοπό να εμφανίζονται στα αποτελέσματα των αναζητήσεων σε υψηλές θέσεις. Κάθε ιστοσελίδα την είναι συνδεδεμένη με το εργαλείο Webmaster, εκεί βλέπουμε σε ποιες και πόσες λέξεις κλειδιά εμφανίζεται η ιστοσελίδα μας. Σκοπός μας είναι να εμφανιζόμαστε σε όσο το δυνατόν περισσότερες λέξεις κλειδιά στην πρώτη σελίδα. Τέλος, όλες οι λέξεις κλειδιά που επιλέγουμε για να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα μας πρέπει να είναι σχετικές με το αντικείμενο που πραγματεύεται η ιστοσελίδα.

Responsive & Cross Platform Design

Κάθε άρτια ιστοσελίδα πρέπει να λειτουργεί με σωστό τρόπο σε όλους τους Browser – περιηγητές (Chrome , Explorer , Mozilla, Safari) επίσης πρέπει να λειτουργεί σωστά και σε κάθε συσκευή όπως SmartPhone, Tablet, PC, Smart TV & Laptop. Οι χρήστες του διαδικτύου όλο ένα και περισσότερο χρησιμοποιούν Smart συσκευές για να αναζητήσουν και να περιηγηθούν στις ιστοσελίδες που τους ενδιαφέρουν. Αυτή η τάση για περιήγηση από κινητές ή έξυπνες συσκευές είναι αυξανόμενη. Το γεγονός αυτό κάνει ιδιαίτερα σημαντικό η σχεδίαση της ιστοσελίδας να είναι Responsive δηλαδή να προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη οθόνης.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Παρουσίασης

Η ποιοτική και σωστή Κατασκευή Ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία που απαιτεί τον συνδυασμό διαφόρων παραμέτρων, όπως είναι η δομή, η σχεδίαση, το περιεχόμενο, επιπλέον το πλήθος και το είδος των επισκεπτών της.

Custom Web Apps

Οι προσαρμοσμένες εφαρμογές ιστού μπορούν να λύσουν μοναδικές επιχειρηματικές ανάγκες.

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Αν έχετε ιστοσελίδα και θέλετε μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών να εργάζονται για αυτήν μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να την μεταφέρετε υπό την ευθύνη μας.

Κατασκευή E-shop

Ηλεκτρονικό Κατάστημα ή Eshop είναι εκείνη η ιστοσελίδα που έχει ως πρώτο και κυριότερο στόχο να αυξήσει τις πωλήσεις των προϊόντων σας. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να είναι εύκολο στην χρήση και άμεσο στο καταναλωτή, δηλαδή να του παρουσιάζει εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που ενδιαφέρουν τον επισκέπτη με πλούσιο περιεχόμενο σε κείμενο και εικόνα.