Cactus Web

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Κατασκευή
Ιστοσελίδων

Asset 22 - Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Η δημιουργία και κατασκευή ιστοσελίδων είναι μία πολυδιάστατη διαδικασία που απαιτεί εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση. Η Cactus ως 360 digital marketing agency αναλαμβάνει την κατασκευή και τον σχεδιασμό της ιστοσελίδα σας, εστιάζοντας στην απόδοση, τη λειτουργικότητα, την κερδοφορία και την αισθητική. Πρωταρχικός στόχος στην κατασκευή ενός ιστότοπου είναι να παρέχουμε μία απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία περιήγησης στον επισκέπτη (UX/UI), κατασκευάζοντας ένα περιβάλλον όπου οι επισκέπτες και οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν αβίαστα στον ιστότοπό. Σκοπός είναι ο ιστότοπος να καθοδηγεί τους χρήστες προς τον επιδιωκόμενο στόχο που εσείς έχετε ορίσει για την ιστοσελίδα σας.  Γι’ αυτό το λόγο στην Cactus δίνουμε έμφαση στην ποιοτική κατασκευή ιστοσελίδων που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις επιθυμίες σας.

Γιατί να Επιλέξω την Cactus για Κατασκευή και Σχεδιασμό Ιστοσελίδας:

Η επένδυση στην κατασκευή και στον σχεδιασμό ενός ιστότοπου είναι μια σημαντική απόφαση για κάθε επιχείρηση, μεγάλη ή μικρή. Ο ιστότοπός σας είναι το πρόσωπο της επωνυμίας σας στον διαδικτυακό κόσμο. Το μέρος όπου οι πιθανοί πελάτες σας έρχονται για να αποκτήσουν εις βάθος γνώση σχετικά με το ποιοι είστε και τι κάνετε. Όταν γίνει σωστά, ένας νέος ιστότοπος θα λειτουργεί ως μηχανή δημιουργίας δυνητικών πελατών, μετατρέποντας την επισκεψιμότητα σε μετρήσιμες μετατροπές. 

Τι είναι το 360 Digital Marketing; Η Cactus ως 360 Digital Marketing Agency προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ σε διάφορα ψηφιακά κανάλια. Το “360” υποδηλώνει ότι παρέχουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στο ψηφιακό μάρκετινγκ, καλύπτοντας κάθε πτυχή της διαδικτυακής παρουσίας σας. Ως 360 Digital Marketing Agency στόχος μας είναι να παρέχουμε σε εσάς μια ολιστική προσέγγιση στο διαδικτυακό μάρκετινγκ, από την κατασκευή ιστότοπου έως την προβολή σε όλα τα διαδικτυακά κανάλια, βοηθώντας να προσεγγίσετε αποτελεσματικά το κοινό-στόχο και να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι η εξής:

  • Website Design and Development.
  • Search Engine Optimization(SEO).
  • Performance Marketing.
  • Social Media Marketing.
  • Social Media Posts.
  • Content Marketing.
  • Email Marketing.
  • Influencer Marketing.
  • Analytics and Reporting.

Η Cactus στη Δημιουργία Ιστοσελίδας :

Κατασκευή Ιστοσελίδας από το Μηδέν

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας

Αν έχετε μία επιχειρηματική ιδέα και δεν γνωρίζετε πως να την φέρετε στη ζωή, η Cactus σας βοηθάει με το σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας στο ψηφιακό κόσμο και όχι μόνο. Στόχος μας είναι η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας που αντικατοπτρίζει και επικοινωνεί τη μοναδικότητα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά σας. Ο σχεδιασμός logo, web design, newsletter, ψηφιακή ταυτότητα και παρουσία στα social media είναι καθοριστικά για την αναγνώριση της ταυτότητας σας στο διαδικτυακό κόσμο.

Web Hosting

Η αποτελεσματική φιλοξενία ενός ιστότοπου αποτελεί το άλφα και το ωμέγα μιας επιτυχημένης διαδικτυακής παρουσίας. Στην Cactus, κατανοούμε τον κρίσιμο ρόλο που παίζει η αξιόπιστη φιλοξενία του ιστότοπου στη διασφάλιση της απόδοσης και της προσβασιμότητας του ιστότοπού σας, γι’ αυτό και εξασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας βρίσκεται σε ισχυρούς και ασφαλείς διακομιστές. Με τις προσαρμοσμένες μας λύσεις φιλοξενίας, ο ιστότοπός σας θα απολαμβάνει τη βέλτιστη ταχύτητα, χρόνο λειτουργίας και επεκτασιμότητα, παρέχοντας στους επισκέπτες μια απρόσκοπτη εμπειρία περιήγησης ενώ υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Η επιλογή του κατάλληλου Web Hosting που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας είναι σημαντική για την επιχείρησή σας.

Ασφάλεια Ιστότοπου

Η ασφάλεια ενός ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία του από διάφορες διαδικτυακές απειλές και τη διασφάλιση της ασφάλειας τόσο των δεδομένων του ιστότοπού σας όσο και των επισκεπτών του. H χρήση HTTPS (Ασφαλές Πρωτόκολλο Μεταφοράς Υπερκειμένου) για την κρυπτογράφηση δεδομένων που μεταδίδονται μεταξύ του ιστότοπού σας και των προγραμμάτων περιήγησης των επισκεπτών είναι απαραίτητη. Επίσης, η επιλογή ενός αξιόπιστου παρόχου φιλοξενίας ιστού που δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και παρέχει δυνατότητες όπως τείχη προστασίας από την πλευρά του διακομιστή, συστήματα ανίχνευσης εισβολών και τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας. Η χρήση κρυπτογράφησης HTTPS, η τακτική ενημέρωση του λογισμικού και η χρήση ισχυρών μεθόδων ελέγχου ταυτότητας είναι απαραίτητα για την ασφάλεια ενός ιστότοπου.

Λειτουργικότητα Ιστοσελίδας

Φροντίζουμε να παρέχουμε ποιοτικό και καθαρό σχεδιασμό με διαισθητική πλοήγηση ώστε οι χρήστες να επικεντρωθούν στην αξία της επωνυμίας και του περιεχομένου σας. Εστιάζουμε στη λειτουργικότητα ενός ιστότοπου, βλέποντας τις δυνατότητες του ιστότοπού σας από την οπτική γωνία του χρήστη, διορθώνοντας λειτουργικά ζητήματα που μπορεί να ωθήσουν έναν χρήστη ή δυνητικό πελάτη να εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας. Δίνουμε προτεραιότητα στη λειτουργικότητα διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά, δημιουργώντας μια θετική εμπειρία χρήστη και μια επιτυχημένη εικόνα της επιχείρησης διαδικτυακά.  Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί στην ιστοσελίδα σας, η Cactus αναλαμβάνει και την υποστήριξη της ιστοσελίδας σας.

Εμπειρία χρήστη (UI & UX)

Σχεδιάζουμε τον ιστότοπό με έμφαση στην παροχή μιας ομαλής, διαισθητικής και ευχάριστης εμπειρίας για τους επισκέπτες. Η πλοήγηση θα πρέπει να είναι εύκολη, γρήγορη και οι πληροφορίες πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμες. Ο σχεδιασμός διεπαφής χρήστη (UI) και ο σχεδιασμός της εμπειρίας χρήστη (UX) διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης αλληλεπιδρά με τον ιστότοπο. Τόσο το UI όσο και το UX διαδραματίζουν αναπόσπαστο ρόλο στη δημιουργία ενός αποτελεσματικού ιστότοπου που όχι μόνο έχει καλή εμφάνιση, αλλά παρέχει επίσης μια απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία στους χρήστες. 

Ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος αντανακλά θετικά την επωνυμία σας, μεταφέροντας επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Στο σημερινό ψηφιακό τοπίο, όπου ο ανταγωνισμός είναι έντονος, η ύπαρξη ανώτερου UI και UX μπορεί να σας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι χρήστες έχουν υψηλές προσδοκίες για τη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα του ιστότοπου και οι επιχειρήσεις που δίνουν προτεραιότητα στη σχεδίαση UI και UX είναι πιο πιθανό να ξεχωρίσουν από το πλήθος και να προσελκύσουν και να διατηρήσουν πελάτες.

Responsive Design

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για διάφορες συσκευές και μεγέθη οθόνης. Το Responsive Design διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός ή ιστοσελίδα σας φαίνεται και λειτουργεί άριστα σε επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop), φορητούς υπολογιστές (laptop), tablet και κινητά (smartphone). Αυτό δεν είναι μόνο σημαντικό για την εμπειρία του χρήστη, αλλά επίσης επιδρά θετικά στην απόδοση του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης και στην ενίσχυση της προβολής σας στο διαδίκτυο.

Ταχύτητα Ιστοσελίδας

Βελτιστοποιούμε την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού για να ελαχιστοποιήσετε τα ποσοστά εγκατάλειψης και να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη. Η επιλογή του σωστού hosting server διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ταχύτητα ενός website με υψηλή απόδοση. Μία ιστοσελίδα με αργή ταχύτητα φόρτωσης όχι μόνο κάνει τους χρήστες να εγκαταλείψουν το website αλλά και η κατάταξη του στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι χαμηλή. Τα κριτήρια επιλογής του hosting server διαφέρουν αν πρόκειται για κατασκευή ιστοσελίδας ή κατασκευής E-shop.

Search Engine Optimization Πρακτικές

Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές τεχνικού SEO αλλά και περιεχομένου προκειμένου να φροντίσουμε οτι η κατάταξη του ιστότοπού σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης είναι υψηλή.To SEO είναι ζωτικής σημασίας για την αύξηση της προβολής, την προσέλκυση οργανικής επισκεψιμότητας, τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, την ενίσχυση των ποσοστών μετατροπών, τη δημιουργία μακροπρόθεσμης επένδυσης και την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στην ηλεκτρονική αγορά. Στη σημερινή ανταγωνιστική διαδικτυακή αγορά, το SEO είναι απαραίτητο για να παραμείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό. Γι’ αυτό το λόγο επενδύουμε σε SEO όταν κατασκευάζεται μια ιστοσελίδα ώστε να προσελκύσει περισσότερη επισκεψιμότητα και τελικά να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας.

Στην Cactus σχεδιάζουμε με γνώμονα την μελλοντική ψηφιακή ανάπτυξη δημιουργώντας έναν ιστότοπο που μπορεί εύκολα να κλιμακωθεί για να φιλοξενήσει αυξημένη επισκεψιμότητα, περιεχόμενο και λειτουργικότητα. Έχοντας χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε την γνώση ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα παρουσιάζει τις καλύτερες πτυχές της επιχείρησής σας.

Αγορά επαγγελματικού template για την Ιστοσελίδα σας

Μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από μια πληθώρα έτοιμων template που έχουν δημιουργήσει επαγγελματίες ανά το κόσμο. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο template που θα περιέχει όλα τα στοιχεία που θεωρούνται σημαντικά για την κατασκευή ιστοσελίδας.

Έχοντας χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε την γνώση ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα παρουσιάζει τις καλύτερες πτυχές της επιχείρησής σας. Η επιλογή κάποιου επαγγελματικού template είναι σαφώς πιο οικονομική και απαιτεί λιγότερο χρόνο για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας.

Σχεδίαση νέου μοναδικού custom template για την ιστοσελίδα σας

Στην Cactus μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό custom template για την ιστοσελίδα σας. Θα αναλύσουμε τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας σας και θα σχεδιάσουμε σε αγαστή συνεργασία με εσάς, το template για την ιστοσελίδας σας έτσι όπως το φαντάζεστε. Το σχέδιο της ιστοσελίδας σας θα είναι μοναδικό και θα έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για εσάς. Φυσικά θα συνδεθεί με το διαχειριστικό σύστημα του WordPress για να μπορείτε να ανανεώνετε και να αλλάζετε την ιστοσελίδα σας. Σε αυτή την επιλογή το κόστος της κατασκευής θα ανεβεί αισθητά και ο χρόνος παράδοσης θα μεγαλώσει.