Cactus Web

Ιστοσελίδα Παρουσίασης

Asset 23 - Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Ιστοσελίδα παρουσίασης σημαίνει κάθε ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί με στόχο να παρουσιάσει στο κοινό τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει. Η κύρια λειτουργία της ιστοσελίδας παρουσίασης είναι να προσφέρει πληροφορίες και να προωθήσει την εταιρική ταυτότητα ή τα προϊόντα/υπηρεσίες της επιχείρησης στο διαδίκτυο, καθώς και να προσελκύσει δυνητικούς πελάτες. Ο επισκέπτης μια τέτοιας ιστοσελίδας δεν μπορεί να αγοράσει το προϊόν ή υπηρεσία μπορεί απλά να πάρει πληροφορίες και να επικοινωνήσει είτε με κάποια φόρμα επικοινωνίας ή καλώντας στο τηλέφωνο.

Ιστοσελίδα Παρουσίασης χαρακτηρίζεται μία :

  • Ιστοσελίδα Μεσιτικού Γραφείου. 
  • Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου και Τουρισμού.
  • Ιστοσελίδα Ιατρού.
  • Ιστοσελίδα Εκδηλώσεων.
  • Ιστοσελίδα για κρατήσεις μέσα Μεταφοράς.

Η Διαδικασία για την Κατασκευή Ιστοσελίδας Παρουσίασης

Κατασκευή Ιστοσελίδας Παρουσίασης Διαδικασία

Τι σημαίνει ποιοτική Ιστοσελίδα Παρουσίασης;

Η ποιοτική και σωστή κατασκευή ιστοσελίδων παρουσίασης είναι μια διαδικασία που απαιτεί τον συνδυασμό διαφόρων παραμέτρων, όπως είναι η δομή, η σχεδίαση, το περιεχόμενο, επιπλέον το πλήθος και το είδος των επισκεπτών της. Είναι αλήθεια πως μόνο έμπειροι επαγγελματίες, σαν αυτούς που θα βρείτε στην Cactus, μπορούν να δημιουργήσουν με επιτυχία ιστοσελίδες που αποδίδουν. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν λειτουργική την ιστοσελίδα σας. 

Η διαδικτυακή παρουσία σας, χαρακτηρίζεται κατά Το Search Engine Optimization (Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης) αποτελεί για τους περισσότερους ειδικούς του τομέα το βασικό digital marketing εργαλείο για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται online. Είναι πολύ σημαντικό να επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στην δημιουργία σωστής ιστοσελίδας χωρίς να χρειαστεί να διορθώσετε πολλές φορές το αρχικό πλάνο, καθώς αυτό θα σας στερήσει κέρδη και δυναμική. 

Λειτουργικότητα Ασφάλεια και Περιεχόμενο είναι τα σημεία κλειδιά πάνω στα οποία εργαζόμαστε με επιμέλεια. Κάθε ιστοσελίδα θα πρέπει να διασφαλίζει το περιεχόμενό της από πιθανές επιθέσεις. Η Cactus, σε κάθε πελάτη που την εμπιστεύεται για την κατασκευή της ιστοσελίδας του, παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης που σας εξασφαλίζουν την διαθεσιμότητα της σελίδας για να μη χάσει κανένα πελάτη ποτέ. Οι λειτουργίες της κάθε ιστοσελίδας σας θα πρέπει να είναι σωστά δομημένες και όσο το δυνατόν πιο απλές. Ο σχεδιασμός κάθε σελίδας είναι το κομμάτι εκείνο που προσελκύει τους επισκέπτες να περιηγηθούν στο περιεχόμενο της, το οποίο πρέπει να είναι πλούσιο και ταυτόχρονα έγκυρο και χρήσιμο. Συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με το εργαλείο Google Analytics με σκοπό να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο πόσοι χρήστες επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας. Οι πληροφορίες που αφορούν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, που σας δίνει το Google Analytics είναι εκατοντάδες, αλλά ταυτόχρονα ποσοτικές αλλά και ποιοτικές.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης έχοντας ως κύριο σκοπό να εμφανίζονται στα αποτελέσματα των αναζητήσεων σε υψηλές θέσεις. Κάθε ιστοσελίδα είναι συνδεδεμένη με το εργαλείο Google Search Console (παλαιότερα: Webmaster), εκεί βλέπουμε σε ποιες και πόσες λέξεις κλειδιά εμφανίζεται η ιστοσελίδα μας. Σκοπός μας είναι να εμφανιζόμαστε σε όσο το δυνατόν περισσότερες λέξεις κλειδιά στην πρώτη σελίδα. Τέλος, όλες οι λέξεις κλειδιά που επιλέγουμε για να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα μας πρέπει να είναι σχετικές με το αντικείμενο που πραγματεύεται η ιστοσελίδα.

Responsive & Cross Platform Design

Κάθε άρτια ιστοσελίδα πρέπει να λειτουργεί με σωστό τρόπο σε όλους τους Browser – περιηγητές (Chrome , Explorer , Mozilla, Safari) επίσης πρέπει να λειτουργεί σωστά και σε κάθε συσκευή όπως SmartPhone, Tablet, PC, Smart TV & Laptop. Οι χρήστες του διαδικτύου όλο ένα και περισσότερο χρησιμοποιούν Smart συσκευές για να αναζητήσουν και να περιηγηθούν στις ιστοσελίδες που τους ενδιαφέρουν. Αυτή η τάση για περιήγηση από κινητές ή έξυπνες συσκευές είναι αυξανόμενη. Το γεγονός αυτό κάνει ιδιαίτερα σημαντικό η σχεδίαση της ιστοσελίδας να είναι Responsive δηλαδή να προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη οθόνης.

Γιατί να επιλέξω την Cactus για την κατασκευή ιστοσελίδας παρουσίασης;

  1. Σε κάθε έργο κατασκευής ιστοσελίδας  υπάρχει ομάδα που αποτελείτε από Project Manager, Front end & Back end Προγραμματιστές και UI/UX Γραφίστα τέλος συμβάλει και σύμβουλος μαρκετινγ.
  2. Έχουμε τυποποιημένη διαδικασία Quality Assurance που πλαισιόνεται από πληροφοριακό σύστημα, όπου πριν παραδωθεί κάθε έργο ελέγχεται σε περισσότερα από 30 σημεία ελέγχου.

Το κόστος κατασκευής μια ιστοσελίδας παρουσίασης εξαρτάται από το μέγεθος της. Όσες περισσότερες διαφορετικές σελίδες – σχεδιάσεις έχουμε τόσο περισσότερο ανεβαίνει και το κόστος της.  Μια δεύτερη παράμετρος είναι οι γλώσσες λειτουργίας της ιστοσελίδας. Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι βασικό συστατικό για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα είναι το περιεχόμενο της. Φωτογράφιση , κείμενα ακόμα και βίντεο είναι συστατικά που για να γίνουν με επαγγελματικό τρόπο απαιτούν κάποιο κόστος. Ένας εύρος τιμών για μια επαγγελματική ιστοσελίδα παρουσίασης είναι από 1.500 έως και περισσότερα από 5.000.

Ο χρόνος υλοποίησης μια ιστοσελίδας παρουσίασης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του έργου.  Η πολυπλοκότητα εξαρτάτε από τον αριθμό των σελίδων που πρέπει να δημιουργήσουμε, τον αριθμό από διαφορετικές γλώσσες λειτουργείας που θα έχουμε και το πόσο σύντομα θα έχουμε συλλέξει και ολοκληρώσει το υλικό που πρέπει να παρουσιαστεί. Ένας μέσος χρόνος υλοποίησης είναι οι 30 εργάσιμες ημέρες. Υπό ειδικές συνθήκες μπορούμε να μειώσουμε αυτόν τον χρόνο.

Στις σελίδες παρουσίασης έχουμε 2 επιλογές. WordPress και Custom. Στις 99% των περιπτώσεων το σύστημα WordPress θα καλύψει τις ανάγκες της ιστοσελίδας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που το απαιτούν οι συνθήκες μπορούμε να υλοποιήσουμε το έργο σε Custom Laravel και Vue.js  

Έχουμε εξιδεικευμένο προσωπικό που ασχολείται αποκλειστικά με την υποστήριξη των ιστοσελίδων. Έχουμε 2 τύπους συνεργασίας ανάλογα με τις ανάγκες σας και το μέγεθος του έργου σας. Ο πρώτος τρόπος είναι η Dedicated υποστήριξη όπου έχετε έναν προγραμματιστή σε καθημερινή βάση να υποστηρίζει την ιστοσελίδα σας. Ο δεύτερος τρόπος είναι η αγορά πακέτου ωρών υποστήριξης όποτε το χρειαστείτε.