Cactus Web

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Asset 23 - Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Η Cactus αναλαμβάνει και την υποστήριξη ιστοσελίδων. Η υποστήριξη ιστοσελίδας είναι απαραίτητη για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία οποιουδήποτε διαδικτυακού εγχειρήματος. Η αφοσιωμένη ομάδα μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης ιστότοπου για να διασφαλίσει ότι οι ιστότοποι των πελατών μας παραμένουν λειτουργικοί, ασφαλείς και βελτιστοποιημένοι για απόδοση. Από τακτικές εργασίες συντήρησης έως την αντιμετώπιση προβλημάτων και την εφαρμογή βελτιώσεων ιστότοπου, δεσμευόμαστε να διατηρούμε τις ιστοσελίδες των πελατών μας να λειτουργούν ομαλά ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, η ανταποκρινόμενη ομάδα υποστήριξής μας είναι διαθέσιμη για να αντιμετωπίσει άμεσα τυχόν ερωτήσεις, προβλήματα, παρέχοντας ηρεμία και επιτρέποντας στους πελάτες μας να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Η Cactus παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες υποστήριξης ιστοσελίδων σε πλατφόρμες όπως το Woocommerce, Opencart, Magento και Laravel.

1. Αναβαθμίσεις Ιστοσελίδας

Αν έχετε ιστοσελίδα και θέλετε μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών να εργάζονται για αυτήν μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να την μεταφέρετε υπό την ευθύνη μας. Είναι γεγονός πως υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ιστοσελίδων που έχουν κατασκευαστεί αλλά ποτέ δεν ενημερώνονται ή ποτέ δεν αναβαθμίζονται. Μια ιστοσελίδα που δεν είναι ενημερωμένη μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην εκάστοτε επιχείρηση. Οι ενημερώσεις λογισμικού, ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι απαραίτητες ενέργειες για την συντήρηση ιστοσελίδων. Η ασφάλεια, το SEO, η εμπειρία χρήστη (UX) είναι ζωτικής σημασίας για τη συντήρηση της σωστής λειτουργίας μιας ιστοσελίδας και την επιδιόρθωση τυχόν προβλημάτων.

2. Αντιμετώπιση Τεχνικών Προβλημάτων

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους τεχνικούς μας καθημερινά μέσω τηλεφώνου, email αλλά και Skype. Οι απαιτήσεις σας διεκπεραιώνονται γρήγορα και σωστά καθώς είμαστε στη διάθεση σας 24/7 για οποιοδήποτε επείγον τεχνικό πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να σας συμβουλέψουν για την πρόοδο της ιστοσελίδας σας, καθώς και να σας δώσουν συμβουλές για την καλύτερη προώθηση της.

3. Προσθήκη Νέας Λειτουργικότητας

Κάθε ιστοσελίδα και ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζεται να ανανεώνεται ως προς τη λειτουργικότητα. Αναλαμβάνουμε να αναβαθμίζουμε και να ανανεώνουμε την ιστοσελίδα σας με οποιαδήποτε προσθήκη νέας λειτουργικότητας. Έχουμε 2 βασικά πλάνα υποστήριξης, στο πρώτο σας παρέχουμε υπηρεσίες φιλοξενίας – Hosting Server και λειτουργική αποκατάσταση – ασφάλεια. Ασφάλεια σημαίνει ότι σε περίπτωση βλάβης ή κακόβουλης επίθεσης διορθώνουμε την ιστοσελίδα σας χωρίς έξτρα κόστος. Στο δεύτερο πλάνο υποστήριξης παρέχουμε τα παραπάνω αλλά και διορθώσεις στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας σε κείμενα και υλικό. Η ενσωμάτωση νέων λειτουργιών βοηθάει στην αυτοματοποίηση πολλών διαδικασιών και σηματοδοτεί ότι πρόκειται για μια επιχείρηση που επενδύει στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της, προσφέροντας τους πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις.

4. Προσθήκη Περιεχομένου στην Ιστοσελίδα

Ένα κομμάτι της υποστήριξης ιστοσελίδων αποτελεί και η προσθήκη περιεχομένου. Παρέχουμε διορθώσεις στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας σε κείμενα και υλικό. Δημιουργούμε ποιοτικό και βελτιστοποιημένο περιεχόμενο για τις μηχανές αναζήτησης ώστε να βρίσκεται η ιστοσελίδα σας σε υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης (SERPs). Πολλές φορές το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας χρειάζεται να ανανεώνεται ανά χρονικά διαστήματα προκειμένου να βρίσκεται υψηλότερα από τους ανταγωνιστές αλλά και να συμβαδίζει με την επικαιρότητα. Έτσι, η επικαιροποίηση περιεχομένου ενισχύει την αξιοπιστία και την αναζήτησή σας στις μηχανές αναζήτησης, καθώς και την ελκυστικότητα της ιστοσελίδας για τους επισκέπτες. Επιπλέον, η συχνή ενημέρωση του περιεχομένου σας βοηθάει να διατηρείτε τους επισκέπτες σας ενδιαφερόμενους και να διατηρείτε τον δείκτη επιστροφής (return rate) υψηλό.

Στείλτε μας την Ιστοσελίδα σας να την αξιολογήσουμε!

Μπορείτε να μας στείλετε αίτημα για να εξετάσουμε την ιστοσελίδας σας χωρίς χρέωση. Μετά το αίτημα σας θα σας αποστείλουμε μια αναφορά με τις συμβουλές μας καθώς και με μια ετήσια προσφορά για τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να έχετε ξεκάθαρο τι ακριβώς χρειάζεται η ιστοσελίδα σας. Για να περιηγηθείτε στο σύνολο των υπηρεσιών μας επισκεφτείτε κατασκευή ιστοσελίδων για επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη.

Κατασκευή Ιστοσελίδας με Custom Design

Στην Cactus μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό template για την ιστοσελίδα σας. Θα αναλύσουμε τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας σας και θα σχεδιάσουμε σε αγαστή συνεργασία με εσάς.

Custom Web Apps

Οι προσαρμοσμένες εφαρμογές ιστού μπορούν να λύσουν μοναδικές επιχειρηματικές ανάγκες.

Κατασκευή E-shop

Ηλεκτρονικό Κατάστημα ή Eshop είναι εκείνη η ιστοσελίδα που έχει ως πρώτο και κυριότερο στόχο να αυξήσει τις πωλήσεις των προϊόντων σας. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να είναι εύκολο στην χρήση και άμεσο στο καταναλωτή, δηλαδή να του παρουσιάζει εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που ενδιαφέρουν τον επισκέπτη με πλούσιο περιεχόμενο σε κείμενο και εικόνα.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Παρουσίασης

Η ποιοτική και σωστή Κατασκευή Ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία που απαιτεί τον συνδυασμό διαφόρων παραμέτρων, όπως είναι η δομή, η σχεδίαση, το περιεχόμενο, επιπλέον το πλήθος και το είδος των επισκεπτών της.