Cactus Web

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Custom Web Apps

Asset 23 - Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Οι custom web apps είναι προσαρμοσμένες εφαρμογές ιστού οι οποίες μπορούν να λύσουν μοναδικές επιχειρηματικές ανάγκες. Στην Cactus, γνωρίζοντας τις ανάγκες αυτές, φροντίζουμε να τις καλύπτουμε με τις κατάλληλες λύσεις. Τι είναι όμως τα custom web apps και γιατί να τις επιλέξετε; Οι εφαρμογές ιστού, είναι οι εφαρμογές που δεν απαιτούν εγκατάσταση σε κάποια συσκευή για τη χρήση και λειτουργία τους. Η πρόσβαση σε αυτές γίνεται μέσω web browser κάνοντάς τις ευέλικτες και εύκολα προσβάσιμες. Παρέχουν αρκετά πλεονεκτήματα και έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, συγκριτικά με τις απλές εφαρμογές και ιστοσελίδες. Είναι μοναδικές στο είδος τους, τόσο για αυτά που προσφέρουν στο χρήστη όσο και για την τεχνολογία που χρησιμοποιούν. Στην Cactus σας παρέχουμε custom web apps στις δικές σας απαιτήσεις και διεργασίες. 

 

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ WEB APP ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Τόσο οι ιστοσελίδες όσο και οι εφαρμογές Ιστού (web apps)  έχουν πρόσβαση μέσω προγραμμάτων περιήγησης ιστού και μοιράζονται ορισμένα κοινά στοιχεία, εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς και προσφέρουν διακριτά επίπεδα διαδραστικότητας, λειτουργικότητας και πολυπλοκότητας.

Μια ιστοσελίδα έχει ως στόχο να δώσει στο χρήστη την πληροφορία που χρειάζεται, μέσα από το υλικό που περιέχει. Μια εφαρμογή ιστού (web app), από την άλλη, παρέχει στο χρήστη ένα πιο διαδραστικό περιβάλλον. Οι ιστότοποι γενικά προσφέρουν περιορισμένη διαδραστικότητα. Οι χρήστες μπορούν να πλοηγούνται μεταξύ σελίδων, να κάνουν κλικ σε συνδέσμους και να καταναλώνουν περιεχόμενο, αλλά η αλληλεπίδραση είναι παθητική. Αντίθετα, τα Web Apps επιτρέπουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν ενεργά με την εφαρμογή, να εισάγουν δεδομένα, να χειρίζονται περιεχόμενο και να λαμβάνουν σχόλια ή αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. 

Τα web apps δίνουν τη δυνατότητα ανταλλαγής πληροφορίας, συλλογής δεδομένων και διεκπεραίωσης εργασίας μέσα από το ίδιο περιβάλλον. Έτσι, μπορούν να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες ανάγκες μιας επιχείρησης με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας. Τα Web Apps αναπτύσσονται για την εκτέλεση συγκεκριμένων λειτουργιών ή εργασιών, όπως εργαλεία παραγωγικότητας, πλατφόρμες συνεργασίας, πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, κοινωνικά δίκτυα ή ηλεκτρονικά εργαλεία και υπηρεσίες. Αντίθετα, οι ιστοσελίδες έχουν σχεδιαστεί κυρίως για την παροχή πληροφοριών, την προώθηση μιας επωνυμίας ή την προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών. 

Οι ιστοσελίδες παρέχουν κυρίως στατικό περιεχόμενο που προορίζεται για ενημερωτικούς σκοπούς. Συνήθως προσφέρουν κατανάλωση περιεχομένου, όπως άρθρα, εικόνες, βίντεο και άλλους πόρους. Οι εφαρμογές Ιστού, από την άλλη, συχνά περιλαμβάνουν εισαγωγή δεδομένων και επεξεργασία δεδομένων, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτελούν συγκεκριμένες εργασίες ή λειτουργίες εντός της εφαρμογής.  Οι ιστοσελίδες και γενικότερα οι ιστότοποι είναι πιο απλοί στη δομή και τη λειτουργικότητα σε σύγκριση με τις εφαρμογές ιστού. Τα Web Apps μπορεί να είναι πιο περίπλοκες, να περιλαμβάνουν πολλαπλές σελίδες ή προβολές, έλεγχο ταυτότητας χρήστη, χειρισμό δεδομένων, ενοποίηση βάσεων δεδομένων και άλλες προηγμένες λειτουργίες.

 Βασικά πλεονεκτήματα των Web Apps

 • Λόγω της λειτουργίας τους μέσω web browser, δεν καταλαμβάνουν χώρο σε κάποια συσκευή. Αυτό σας παρέχει ευελιξία και πιο εύκολη χρήση. 
 • Επίσης, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή, από κινητό, tablet και υπολογιστή. Μια τέτοια δυνατότητα είναι άκρως σημαντική, κυρίως στις περιπτώσεις που μπορεί να εργάζεστε από διαφορετικά σημεία σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. 
 • Αξίζει δε να σημειωθεί, πως τα web apps αναβαθμίζονται πιο εύκολα συγκριτικά με τις απλές εφαρμογές. Συντηρούνται ευκολότερα καθώς οι προγραμματιστές μπορούν να αναπτύξουν ενημερώσεις άμεσα χωρίς να απαιτούν από τους χρήστες να κατεβάσουν ή να εγκαταστήσουν οτιδήποτε.
 • Μπορούν να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένες εργασίες ή λειτουργίες, προσφέροντας προσαρμοσμένες δυνατότητες και δυνατότητες που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες των χρηστών. Αυτό το επίπεδο προσαρμογής επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παρέχουν μεγαλύτερη αξία στους χρήστες τους και να διαφοροποιούνται από τους ανταγωνιστές τους. 
 • Προσφέρουν μια πιο πλούσια εμπειρία χρήστη.
 • Έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν εκτός σύνδεσης ή με περιορισμένη συνδεσιμότητα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ CACTUS ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ WEB APP

Στην Cactus, παρέχουμε :

 • Εξειδικευμένο προσωπικό που υλοποιεί τις συγκεκριμένες εφαρμογές
 • Προσαρμοσμένο σχεδιασμό της εφαρμογής, βάσει των δικών σας επιχειρηματικών αναγκών
 • Εκπαίδευση για τη σωστή χρήση της 
 • Υποστήριξη μετά την υλοποίηση για απαντήσεις στα δικά σας ερωτήματα
 • Εμπειρία για τη βέλτιστη υλοποίηση του project 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να καταλήξουμε μαζί, στην εφαρμογή ιστού που θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα. 

Κατασκευή Ιστοσελίδας με Custom Design

Στην Cactus μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό template για την ιστοσελίδα σας. Θα αναλύσουμε τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας σας και θα σχεδιάσουμε σε αγαστή συνεργασία με εσάς.

Κατασκευή E-shop

Ηλεκτρονικό Κατάστημα ή Eshop είναι εκείνη η ιστοσελίδα που έχει ως πρώτο και κυριότερο στόχο να αυξήσει τις πωλήσεις των προϊόντων σας. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να είναι εύκολο στην χρήση και άμεσο στο καταναλωτή, δηλαδή να του παρουσιάζει εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που ενδιαφέρουν τον επισκέπτη με πλούσιο περιεχόμενο σε κείμενο και εικόνα.

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Αν έχετε ιστοσελίδα και θέλετε μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών να εργάζονται για αυτήν μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να την μεταφέρετε υπό την ευθύνη μας.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Παρουσίασης

Η ποιοτική και σωστή Κατασκευή Ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία που απαιτεί τον συνδυασμό διαφόρων παραμέτρων, όπως είναι η δομή, η σχεδίαση, το περιεχόμενο, επιπλέον το πλήθος και το είδος των επισκεπτών της.