Cactus Web

Design

Marketing

Σχεδίαση Εντύπων

Asset 24 - Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Σχεδίαση Εντύπων

Σχεδίαση εντύπων για κάθε επιχείρηση! 

Το τμήμα γραφιστικής μας φροντίζει συνεχώς να ενημερώνεται και να εξελίσσεται, έτσι ώστε να δημιουργούμε έντυπα και εικαστικά  που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας. Η σωστή σχεδίαση εντύπων δίνει έμφαση στην εικόνα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Η σωστή σχεδίαση και αποτύπωση του διαφημιστικού σας μηνύματος είναι πολύ σημαντική και με γνώμονα τις ανάγκες και τους στόχους σας υλοποιούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό τη δημιουργία των εντύπων σας. Επιμελούμαστε τη σχεδίαση εντύπων, συλλέγουμε το απαραίτητο υλικό, διαμορφώνουμε τα κείμενα και τα γραφικά που θα χρειαστούν και καταλήγουμε στην τελική του μορφή. Φροντίζουμε το αποτέλεσμα να είναι ελκυστικό και λειτουργικό, καιτονόμο, με φρέσκια και μοντέρνα αντίληψη, έτσι ώστε να εξυπηρετεί τους εμπορικούς σας στόχους. 

Η επιτυχία κρύβεται στο Design! 

Ο πρότυπος σχεδιασμός είναι χαρακτηριστικό μας, δεν περιοριζόμαστε σε μοτίβα και templates και ερχόμαστε πάντα με ιδέες και προτάσεις να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε σωστά. Τίποτα δεν σχεδιάζεται τυχαία και χωρίς να έχει γίνει μελέτη και ανάλυση για να προσδιορίσουμε τον βέλτιστο σχεδιασμό που ταιριάζει στον καθένα σας. Παρέχουμε όλα τα διαφημιστικά έντυπα που μπορεί να χρειάζεται η επιχείρησή σας, αφού πρώτα έχουμε καθορίσει στρατηγικά τη λειτουργία που θα έχουν, το επιθυμητό αποτέλεσμα και το target group που θέλουμε να στοχεύσουμε. 

Εκτός από τη δημιουργία λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας αναλαμβάνουμε επίσης:

  • Αφίσες: αποτελούν το πιο παραδοσιακό εργαλείο διαφήμισης και πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί αποτυπώνεται ένα μήνυμα που θέλουμε να προωθήσουμε
  • Flyers: ένα έντυπο φυλλάδιο που θέλει να δώσει έμφαση σε ένα μοναδικό γεγονός, μια υπηρεσία, ένα προϊόν, μια ιδέα. 
  • Κάρτες: προσωπικές και επαγγελματικές κάρτες όλων των ειδών και μεγεθών. Μια επαγγελματική κάρτα αντικατοπτρίζει την ταυτότητα σας και αποτελεί πρωταρχικό εργαλείο επικοινωνίας. Για αυτό θα πρέπει να είναι ελκυστική και να αποτυπώνονται αποτελεσματικά τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας.
  • Συσκευασίες: δημιουργούμε μια ξεχωριστή προσωπικότητα για ένα brand, με συσκευασία ειδικά προσαρμοσμένη και ελκυστική, η οποία να κεντρίζει το ενδιαφέρον του καταναλωτή και τελικά να τον ωθεί στην αγορά. 
  • Banners: αποτελεί τον πιο σύγχρονο τρόπο προβολής στα social media, όπως είναι το Facebook και το Instagram, σε ιστοσελίδες ή στο Google Ads. Ένα όμορφο και σωστά σχεδιασμένο διαφημιστικό banner είναι σε θέση να κεντρίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτή και να τον οδηγήσει προς την κατεύθυνση της επιχείρησής σας. 

Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, η άριστη εξυπηρέτηση και επικοινωνία, η σχέση ποιότητας – τιμής γραφιστικών υπηρεσιών είναι λέξεις που μας αντιπροσωπεύουν και οριοθετούν τα πλαίσια μιας εποικοδομητικής και παραγωγικής συνεργασίας. 

Επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας για να αναλύσουμε τις εμπορικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις!

Σχεδίαση Λογοτύπου

Το λογότυπο είναι η ταυτότητα της επιχείρησης. Είναι η εικόνα εκείνη που θέλουμε να πει 1000 λέξεις για την επιχείρησή μας.

UI / UX Design

Στόχος της εταιρείας μας είναι η κατασκευή ιστοσελίδων με επίκεντρο τον χρήστη, τις ανάγκες του και την βέλτιστη εμπειρία του στο website.

Motion Graphic Videos & Video Editing

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την δημιουργία διαφημιστικών βίντεο για την επιχείρησή σας, παραγωγές βασισμένες σε γραφικά animation και την επεξεργασία βίντεο.

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας

To Brand Identity είναι μια η μεγαλύτερη, ξεχωριστή οπτική εμφάνιση που σχετίζεται με μια εταιρεία. Η γραμματοσειρά, τα χρώματα, το ύφος που επικοινωνεί η επιχείρηση με τους πελάτες και τους προμηθευτές της.