Cactus Web

Η εφαρμογή για κινητά προσδίδει κύρος

 

Για να δημιουργήσετε περισσότερο κύρος για το εμπορικό σήμα σας, αποκτήστε τη δική σας εφαρμογή για κινητά

 

Υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό. Από τότε που κυκλοφόρησε το App Store στα μέσα του 2008, εκατομμύρια εφαρμογές προσφέρουν τα πάντα,πρώτα για τους χρήστες της Apple και αργότερα για το Android. Το πρώτο τρίμηνο του 2018, το Google Play App Store πρόσφερε πάνω από 3,8 εκατομμύρια εφαρμογές, ενώ το App Store της Apple πρόσφερε περίπου 2 εκατομμύρια. Τα τελευταία χρόνια, περισσότερες επιχειρήσεις χτίζουν τις δικές τους εφαρμογές για κάποιο λόγο – μια εφαρμογή σημαίνει αξιοπιστία για την εταιρεία σας.

 

Εφαρμογή κινητού τηλεφώνου ή αξιόπιστη ιστοσελίδα

 

Οι άνθρωποι συχνά μπερδεύονται για το πώς μια εφαρμογή για κινητά είναι διαφορετική από μια ιστοσελίδα φιλική στις κινητές συσκευές. Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε όλες τις συσκευές, πράγμα που σημαίνει ότι θα εμφανίζεται διαφορετικά σε διάφορα μεγέθη οθόνης, βελτιστοποιώντας την εμπειρία του χρήστη. Οι ιστοσελίδες με την καλύτερη ανταπόκριση αφαιρούν ή προσθέτουν περιεχόμενο με βάση τη συσκευή.

Μια εφαρμογή για κινητά εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό. Ορισμένες εφαρμογές έχουν μια συγκεκριμένη λειτουργία που σχετίζεται με μια εταιρεία, ενώ άλλες προσφέρουν διασκεδαστικές, χρήσιμες υπηρεσίες ή συνδέουν την τοποθεσία σας. Οι εφαρμογές για κινητά έχουν σχεδιαστεί για πιο ομαλή λειτουργία σε κινητές συσκευές.

Πώς μια εφαρμογή δημιουργεί κύρος

Η εξουσία είναι συνήθως μια επίσημα εξειδικευμένη δύναμη. Δίνει σε κάποιον το δικαίωμα να ακουστεί. Αυτό είναι που θέλετε για την επιχείρησή σας – να ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπους και να δώσετε στον εαυτό σας μια πλατφόρμα για να επηρεάσετε το κοινό και να δημιουργήσετε ένα όνομα για την επιχείρηση σας. Η χρήση μιας εφαρμογής ως πλατφόρμα μπορεί να κάνει περισσότερους χρήστες να θέλουν να σας ακούσουν, δίνοντάς σας όχι μόνο εξουσία αλλά και αξιοπιστία. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους δημιουργεί η εφαρμογή σας αυθεντία.

Διαρκής διαθεσιμότητα

Από τότε που βγήκαν τα smartphone, οι άνθρωποι έχουν τραβηχτεί στην οθόνη. Σύμφωνα με μια μελέτη του Flurry, μια εταιρεία αναλύσεων, οι περισσότεροι χρήστες smartphone ξοδεύουν έως και τέσσερις ώρες την ημέρα στα κινητά τους τηλέφωνα. Έχοντας μια εφαρμογή με τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να είναι μια μεγάλη προσθήκη στην επιχείρησή σας, επειδή οι καταναλωτές σας μπορούν να φτάσουν σε εσάς ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις τους από την αρχή όλο το εικοσιτετράωρο. Θα αισθάνονται πιο συνδεδεμένοι με την επιχείρησή σας και πιο άνετα θα αγοράζουν το προϊόν σας, γνωρίζοντας ότι η επιχείρησή σας θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων ανά πάσα στιγμή.

Διάκριση του εμπορικού σήματος σας.

Ενώ πολλοί άνθρωποι κατασκευάζουν εφαρμογές, δεν έχουν όλες οι επιχειρήσεις εφαρμογές. Μια εφαρμογή μπορεί να σας βγάλει από τον ανταγωνισμό. Θα θεωρηθεί καινοτομία. Όταν κάποιος ενδιαφέρεται για το προϊόν ή την υπηρεσία σας, μπορείτε να τους πείτε ότι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες από την εφαρμογή σας. Θα είναι πιο διατεθειμένοι να πιστεύουν σε σας ως επιχείρηση επειδή είστε αρκετά επιτυχημένοι για να έχετε μια εφαρμογή.

 

Δημιουργεί αναλυτικά στοιχεία

Πολλοί άνθρωποι μιλούν για τη δύναμη των δεδομένων αυτές τις μέρες, και αυτό είναι αναμφίβολα αλήθεια στο μάρκετινγκ. Αν έχετε μια εφαρμογή, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους πελάτες σας και με τι ανταποκρίνονται και μπορείτε να αποκτήσετε μια ακόμα καλύτερη σχέση μαζί τους στο μέλλον. Αξιοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για τις ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ, καθώς και για εκείνες που αναπτύσσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

 

Δημιουργεί σχέση με τους πελάτες

Η παρουσία της εφαρμογής σας στο τηλέφωνο ενός πελάτη αποτελεί μια υπενθύμιση για εσάς κάθε φορά που βρίσκεται στην οθόνη του. Μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή σας να στέλνει ειδοποιήσεις σχετικά με αποκλειστικές προσφορές ή ειδήσεις, κάτι που συχνά προκαλεί αφοσίωση. Ενώ όλοι πνίγονται σε μια θάλασσα διαφημίσεων, μια εφαρμογή μπορεί να δημιουργήσει μια πιο προσωπική σύνδεση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ανταμείψετε τον πελάτη σας με προγράμματα αφοσίωσης. Για παράδειγμα, στο Starbucks, όταν έχετε μια κάρτα, κερδίζετε αστέρια κάθε φορά που ξοδεύετε χρήματα. Μόλις αποκτήσετε ένα συγκεκριμένο αριθμό αστεριών, θα έχετε μια ανταμοιβή.

 

Δημιουργεί εμπιστοσύνη

Η εταιρεία σας μπορεί να μην βγάλει χρήματα από μια εφαρμογή. Ορισμένες μάρκες δημιουργούν καλές εφαρμογές, οι οποίες παρέχουν μια υπηρεσία, προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες ή βοηθούν τους ανθρώπους με αποφάσεις. Τέτοιες εφαρμογές δημιουργούν εμπιστοσύνη στην εταιρεία σας. Οι μελέτες έχουν δείξει μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη για τις εταιρείες που κερδίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με αυτόν τον τρόπο.

 

Γιατί να μην δημιουργήσετε μια εφαρμογή

Μια εφαρμογή μπορεί να δώσει την επιχειρηματική σας εξουσία, ναι, αλλά μόνο αν είναι καλή. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους η εταιρεία σας μπορεί να παραλείψει αυτήν την προσέγγιση:

  • Δεν έχετε το χρόνο ή τα χρήματα για να το διαχειριστείτε . Μια εφαρμογή δεν είναι ένα έργο έναρξης και λήξης. Η εφαρμογή σας θα απαιτήσει ενημερώσεις και αλλαγές για να παραμείνει σε κατάσταση λειτουργίας. Πρέπει να έχετε κάποιον που βρίσκεται στη θέση  είτε εσωτερικά είτε μέσω τρίτου να βοηθήσει στη συντήρησή του.
  • Δεν έχετε σκεφτεί ποιος στην ομάδα σας θα διαχειριστεί την εφαρμογή. Κάποιος εσωτερικά θα πρέπει να παρακολουθεί το περιεχόμενο και τη χρήση της εφαρμογής. Τι γίνεται με το μάρκετινγκ; Τι γίνεται με μικρές αλλαγές που πρέπει να συμβούν;
  • Ξεκινάτε μια εφαρμογή “μόνο και μόνο επειδή”. Παραθέσαμε πολλούς λόγους σχετικά με την εξουσία, αλλά μια εταιρεία δεν μπορεί απλά να περιμένει να δημιουργήσει κάτι και να δει αποτελέσματα. Οι καλύτερες εφαρμογές επικεντρώνονται σε μια συγκεκριμένη πτυχή μιας επιχείρησης και προσφέρουν κάτι που οι άνθρωποι θα βρουν χρήσιμο.

Το 2018 η τεχνολογία είναι ο κόσμος μας. Οι άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο στις οθόνες τους.H κατασκευή ιστοσελίδας από την Cactus μπορεί να σας βοηθήσει να προβάλλετε την επιχείριση σας σε όλο το κόσμο. Η δημιουργία λοιπόν μιας εφαρμογής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε εξουσία και να προσεγγίσετε το κοινό σας.