Cactus Web

Η στρατηγική της ψηφιακής εποχής, φέρνει νέα πνοή στον τομέα του επιχειρείν ,καθώς και στον τρόπο επικοινωνίας των επιχειρήσεων με το κοινό τους. Η ανάπτυξη των τεχνολογιών και η καταιγιστική εισβολή του ίντερνετ σε πάσης φύσεως επαγγελματική και προσωπική αλληλεπίδραση, στην προώθηση και διαφήμιση προϊόντων, αλλά και στην καταγραφή της αποδοτικότητας μιας επιχείρησης, προϋποθέτουν μια καινούρια φιλοσοφία δράσης που θα μπορεί άξια να εκμεταλλευτεί τον μεγάλο αυτό όγκο πληροφοριών. Η ανάγκη των επιχειρήσεων για προβολή προς το αγοραστικό κοινό και η διοχέτευση προϊόντων στην αγορά μέσω του ίντερνετ, κάνει επιτακτική την δικτύωση των επιχειρήσεων και των brand τους με την αρωγή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η εταιρία Cactus

Η καταρτισμένη για τον σκοπό αυτό ομάδα της Cactus, κατόπιν συνεχούς τροφοδότησης πληροφοριών υψηλής ποιότητας και σε άμεση συνεννόηση μαζί σας θα διαμορφώσει υψηλού βεληνεκούς εικόνα για το brand σας. Η ποιότητα των δημοσιευμένων θεμάτων οφείλει να είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να κεντρίζει το ενδιαφέρον των πελατών, να κάνει την επωνυμίας σας κοινά γνωστή και να παγιώσει την επιχείρησή σας
στο αγοραστικό γίγνεσθαι, προσφέροντάς σας υψηλά οφέλη.

Τα μέλη της εταιρίας Cactus, αναλαμβάνουν για λογαριασμό σας την διαχείριση περιεχομένου που μπορεί να αναρτηθεί για τους παραπάνω λόγους είτε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησής σας, να αποτελέσουν ολοκληρωμένη παρουσίαση, είτε να αναρτηθεί σε blogs που αφορούν την προβολή της επιχείρησής σας.

Το Marketing σε συνδυασμό με τα Social Media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατακλύζουν την καθημερινότητα των καταναλωτών οι οποίοι αναζητούν μέσω του διαδικτύου προϊόντα και υπηρεσίες. Για τον λόγο αυτό, τα Social Media μπορούν να αποτελέσουν σπουδαίο δίαυλο προβολής περιεχομένου, ενός brand μιας επιχείρησης και παροχή πληροφοριών προς το πελατολόγιο, καθώς και παροχή υποστήριξης προς τους πελάτες, όσο απομακρυσμένα κι αν βρίσκονται.

Σκοπός της εταιρίας Cactus είναι να κατασκευάσει μια πρωτοποριακή καμπάνια μάρκετινγκ με την χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τρόπο ώστε σε σύντομο χρόνο να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού. Η εμπειρία μας στην διανομή περιεχομένου σε πλατφόρμες γνωστές στο ευρύ κοινό όπως το Twitter, το Pinterest, το Facebook και το Instagram είναι μόνο μερικές επιλογές από τις οποίες έχουμε προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της επενδυτικής απόδοσης που μπορεί να επιφέρει στην επιχείρησής σας αυτός ο τρόπος προβολής της. Οι υπηρεσίες που σας παρέχει η Cactus σας εγγυώνται την άρδην αλλαγή της λειτουργίας και της προβολής της επιχείρησής σας στα διαδικτυακά πεδία. Με την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας, το brand επιχείρησής σας θα αποκτά ολοένα και αυξανόμενη αναγνωρισιμότητα, αύξηση ικανοποιημένων και άμεσα εξυπηρετούμενων πελατών, με αποκορύφωμα την καταγραφή θετικών προσήμων στις σελίδες σας στα Social Media και μιας επικερδούς επιχείρησης.

Η εταιρία Cactus σημειώνοντας πορεία πολλών ετών σε ότι αφορά την διαχείριση πολιτικών email marketing, σας προτείνει να εκμεταλλευτείτε το μέσο για την προώθηση της επιχείρησής σας. Το εν λόγω εργαλείο, αφορά μια δραστηριότητα χαμηλού κινδύνου με υψηλή ωστόσο αποδοτικότητα για την αναγνωρισιμότητα του brand σας και την παραμονή της επιχείρησης στην αγορά. Η πολιτική αυτή, έχει μεγάλη απήχηση στους καταναλωτές και η Cactus φροντίζει να σας παρέχει τις υπηρεσίες της με την χρήση της μεθόδου του email marketing μέσω του σχεδιασμού newsletter, τη διαχείριση λίστας email και την δημιουργία περιεχομένου ελκυστικό προς τους καταναλωτές.

Τέλος, η εταιρία Cactus καταφέρνει να επικοινωνήσει το μήνυμα των προσφερόμενων ειδών/ υπηρεσιών που εσείς παρέχετε στους χρήστες, εντοπίζοντας τις επιθυμίες τους με την εκμετάλλευση των πληροφοριών που προσλαμβάνουμε από τους ίδιους τους χρήστες με την εφαρμογή της μεθόδου του “ Contextual and display advertising” ή στα ελληνικά, «Διαφήμιση Στοχευμένου Περιεχομένου». Η μέθοδος αυτή θέλει να συλλέγονται
πληροφορίες σχετικές με τις αναζητήσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι χρήστες, καθώς και πληροφορίες για το ιστορικό αναζητήσεων που έχει προηγηθεί για τον καθένα από αυτούς. Είναι δηλαδή σαν να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες που ψάχνει να καλύψει ο εκάστοτε χρήστης του διαδικτύου με την χρήση εργαλείων όπως το Google AdWords καθώς και άλλοι μηχανισμοί ανταλλαγής διαφημίσεων. Το απότοκο για την επιχείρησή σας με την προσέγγιση αυτή είναι η εξαιρετικής ποιότητας απήχηση της διαφήμισής σας στο κοινό και η εξαιρετική απόδοση της επένδυσής σας.

Η καταξιωμένη ομάδα της Cactus μπορεί να φανεί άριστος συνεργάτης σας στην πορεία της προβολής και της ανάδειξης της επιχείρησής σας μέσω του διαδικτύου και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για την επιχείρησή σας, εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία και τις γνώσεις των συνεργατών μας προς όφελός σας.