Cactus Web

Digital Marketing

Asset 23 - Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Η Cactus Digital Growth αποτελεί ένα Digital Marketing Agency της Θεσσαλονίκης,  από τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα στη χώρα.

Παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα digital marketing υπηρεσιών μπορούμε να υποστηρίξουμε εσάς και την επιχείρηση σας σε κάθε βήμα ανάπτυξης της

Digital Marketing Agency – Τι υπηρεσίες προσφέρει;

Η Cactus Digital Growth είναι ένα 360° digital marketing agency, δηλαδή προσφέρει όλες τις digital marketing υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστεί ένα brand από τη δημιουργία της “ψηφιακής παρουσίας” του μέχρι φυσικά την διαφημιστική του προβολή.

 Είτε ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδας, σχεδιασμό ιστοσελίδας,  είτε online προβολή και προώθηση της επιχείρησης σας, στην Cactus Digital Growth θα βρείτε τον συνεργάτη που αναζητάτε.

Πιο αναλυτικά, μερικές από τις βασικές μας υπηρεσίες είναι οι εξής

Website Development

Στην Cactus Digital Growth προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων κάθε είδους. Είτε ενδιαφέρεστε για μία απλή σελίδα παρουσίασης είτε για ένα eshop, σε custom ή έτοιμο theme, μπορούμε να υλοποιήσουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε εσείς και η επιχείρηση σας. 

Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες πρακτικές, για τη βέλτιστη εμπειρία του χρήστη (UI/UX), την πλήρη λειτουργικότητα και φυσικά την υψηλή ταχύτητα, προσφέρουμε άριστα υλοποιημένα project.

Web & Digital Design

Την εταιρεία μας πλαισιώνουν έμπειροι επαγγελματίες, που ειδικεύονται στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, τη δημιουργία λογοτύπου καθώς και την δημιουργία εικαστικών για digital marketing. 

Επιπλέον, στην Cactus Digital Growth παρέχουμε και την δημιουργία διαφημιστικών βίντεο για την επιχείρησή σας, παραγωγές βασισμένες σε γραφικά animation και την επεξεργασία βίντεο.

Digital Marketing/Advertising

Στην Cactus Digital Growth έχουμε αναπτύξει πλήρως όλες τις τακτικές και μεθόδους για online advertising. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία της digital marketing στρατηγικής σας, μέσα από τα Social Media Ads, το Search Engine Optimization (SEO), το Search Engine Marketing (SEM) και το Email Marketing.

 Πιο αναλυτικά:

Διαφήμιση στο Google Ads

Σε πολλούς η διαφήμιση μέσω της Google είναι ακόμη γνωστή ως AdWords καθώς αυτή ήταν η ονομασία της έως και μερικά χρόνια πριν. Η διαφήμιση της επιχείρησης σας σε κάποιο από τα δίκτυα του Google Ads κρίνεται πλέον απαραίτητη προκειμένου να έχετε μία 360ο digital marketing στρατηγική και να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ως digital marketing agency που κινείται σύγχρονα με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα, στην Cactus Digital Growth έχουμε εκπαιδευτεί κατάλληλα ώστε να μπορούμε να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε άρτια την στρατηγική για το δικό σας brand στο δίκτυο της Google.

#1 Search Engine Marketing (SEM) με διαφημίσεις στο Search Network της Google

Τι καλύτερο για μία επιχείρηση από το να εμφανιστεί στους δυνητικούς πελάτες της τη στιγμή που αναζητούν κάτι σχετικά με αυτήν, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της;

Αυτό ακριβώς προσφέρει η διαφήμιση στο search network της Google. Στην Cactus Digital Growth σχεδιάζουμε τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε στο SEM σας, έχοντας υλοποιήσει προηγουμένως μία εμπεριστατωμένη έρευνα και βελτιστοποιώντας τεχνικά όλες τις καμπάνιες σας συνεχώς.

#2 Διαφήμιση στο Display Network (Δίκτυο Προβολής) της Google

Η διαφήμιση στο Display Network αφορά ουσιαστικά την διαφήμιση μέσω banners, GIFs, video αλλά και κειμένου στο δίκτυο συνεργατών της Google και στην πλατφόρμα του Gmail.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ισχυρά και χαμηλού κόστους μέσα online διαφήμισης για δημιουργία brand awareness. Ωστόσο, οι επιλογές δεν σταματούν εκεί. Στην Cactus Digital Growth γνωρίζουμε όλες τις μεθόδους και τακτικές ώστε μέσω του Display Network να οδηγήσουμε τους χρήστες στις μετατροπές που επιθυμούμε.

#3 Διαφήμιση μέσω YouTube Ads

Το video είναι η πιο δυνατή μορφή διαφήμισης για ένα brand που επιθυμεί να γίνει γνωστό και να αυξήσει τα έσοδα του, καθώς συνδυάζει εικόνα και ήχο.. Μέσω του YouTube κάθε επιχείρηση, μικρή και μεγάλη, μπορεί να επιτύχει υψηλό βαθμό awareness ακριβώς στο κοινό που την ενδιαφέρει με πολύ χαμηλό κόστος.

Οι διαφημίσεις στο YouTube αποτελούν ίσως την πιο ανερχόμενη τάση στο χώρο της online διαφήμισης τα τελευταία 3 χρόνια! Μπορεί να αποδώσουν τα αποτελέσματα διαφήμισης στην τηλεόραση σε πολύ χαμηλότερο κόστος και με μετρήσιμη απόδοση. 

Social Media Marketing & Advertising

Ως Digital Marketing Agency δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε εντάξει στις υπηρεσίες μας το social media marketing και social media advertising.

Τα Social Media αποτελούν σήμερα περισσότερο από ποτέ, τό μέσο το οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν όταν θέλουν να έρθουν σε επαφή με το brand σας. 

Αυτό απαιτεί από την επιχείρησή σας να έχει παρουσία σε όλα τα social media στα οποία δραστηριοποιείται το κοινό της, δηλαδή οι δυνητικοί σας πελάτες. Στη Cactus Digital Growth ερευνoύμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την βέλτιστη στρατηγική που πρέπει να εφαρμόσει το brand σας ώστε να έχει τα βέλτιστα αποτελέσματα στα διάφορα social media (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, TikTok, Pinterest, κλπ).

Search Engine Optimization – SEO

Στην Cactus Digital Growth μπορούμε να σας υποστηρίξουμε πλήρως στην επίτευξη υψηλών θέσεων κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα της Google μέσα από εξατομικευμένες στρατηγικές On-page και off-page SEO.

Σήμερα, που όλοι οι χρήστες που επιθυμούν να βρουν κάποιο προϊόν/υπηρεσία ή πληροφορία θα στραφούν σε μία μηχανή αναζήτησης (όπως η Google), είναι πιο σημαντικό από ποτέ να βρούν στα αποτελέσματα το δικό σας brand. 

Εάν σκεφτείτε πως το 93% των χρηστών δε θα φτάσει καν μέχρι την τρίτη σελίδα, δεν θα θέλατε να βρίσκεται και η δική σας επιχείρηση στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αυτής της αναζήτησης;

 

Email Marketing

Το email marketing αποτελεί πλέον ;ένα βασικό digital marketing εργαλείο για κάθε είδους επιχείρηση που δραστηριοποιείται online, αντικαθιστώντας συχνά την φυσική επαφή με τον πελάτη.

Είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να μείνετε κοντά σε δυνητικούς και υπάρχοντες πελάτες σας, διατηρώντας μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους και επιτυγχάνοντας φυσικά σημαντικές για εσάς μετατροπές. Είναι εύκολο εργαλείο ενημέρωσης για τυχόν προσφορές σας και νέα σχετικά με το brand σας, εκδηλώσεις και άλλα πολλά, χτίζοντας έτσι μία μακροχρόνια και ουσιαστική σχέση με το κοινό σας.

Στην Cactus Digital Growth έχουμε αναπτύξει δικές μας στρατηγικές email marketing προκειμένου να φέρουμε σε κάθε είδους επιχείρηση τα αποτελέσματα που επιθυμεί.

 

Cactus Digital Growth – Ένα 360° Digital Marketing Agency

Η Cactus Digital Growth αποτελεί ένα Digital Marketing Agency το οποίο μπορεί να υποστηρίξει εσάς και την επιχείρησή σας σε κάθε στάδιο ανάπτυξής της και να βοηθήσει στην αύξηση των κερδών σας.

Μέσα από έρευνα αγοράς, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε digital marketing στρατηγικές προσαρμοσμένες στους δικούς σας επιχειρηματικούς στόχους. Μέσα από συνεχή παρακολούθηση, βελτιστοποίηση και προσαρμογή στα νέα δεδομένα που προκύπτουν από κάθε είδους digital ενέργεια, επιδιώκουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες μας ή θα θέλατε κάποια περαιτέρω πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Cactus Digital Growth – When thing get tough, we keep on growing!