fbpx

Διαφημιστική Εταιρεία – Digital Agency

Μια διαφημιστική εταιρεία μπορεί να είναι ο καταλύτης της επιχείρησης σας. Είναι ο τρόπος να αναπτυχθείτε. H Cactus ανάπτυξε το πιο σύγχρονο διαφημιστικό τμήμα στην Θεσσαλονίκη. Παρέχουμε υπηρεσίες διαφήμισης σε όλο το φάσμα του Digital αλλά και παραδοσιακού Marketing. Είμαστε ένα 360° digital marketing agency που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Οι υπηρεσίες στις οποίες ξεχωρίζουμε είναι οι παρακάτω:

Google Ads

Η Google παρέχει εδώ και αρκετά χρόνια την δυνατότητα διαφήμισης στα αποτελέσματα αναζήτησης της για λέξεις και φράσεις-κλειδιά που αναζητούν οι χρήστες. Παλαιότερα ήταν γνωστό ως Google Adwords, ονομασία που έχει μείνει σε πολλούς μέχρι και σήμερα.

Η διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Marketing) αποτελεί ένα μόνο μέρος αυτού που τα Google Ads παρέχουν σήμερα. Η διαφήμιση προβολής (Display), οι διαφημίσεις στο YouTube και τα Shopping Ads είναι τα υπόλοιπα μέσα διαφήμισης που η Google προσφέρει στις επιχειρήσεις για την ανάπτυξή τους.

Social Media Marketing & Advertising

Οργανικά

Η νέα τάση στη διαφήμιση, επιτάσσει τη δημιουργία social media σελίδων για την καλύτερη και την πιο βελτιωμένη εμπειρία των χρηστών. Τα οργανικά post στα social media είναι εκείνα στα οποία βασίζονται αργότερα και όλες τις digital διαφημίσεις. Αυτό συμβαίνει καθώς δημιουργούν τον κορμό της διαδικτυακής παρουσίας στον οποίο αργότερα θα χτιστούν οι διαφημιστικές καμπάνιες.

Διαφημιστικά

Περισσότερο από ποτέ, σήμερα τα Social Media προσφέρουν δυνατότητες λεπτομερούς στόχευσης για τις διαφημιστικές καμπάνιες, όχι απλά με βάση δημογραφικά ή γεωγραφικά κριτήρια, αλλά και συγκεκριμένα ενδιαφέροντα, συμπεριφορές και συμβάντα

Θα στοχεύσουμε το κοινό μας μέσα από διάφορα formats, όπως απλές ή κινούμενες εικόνες, carousel, collection αλλά και video! Η διαφημιστική εταιρεία μας, δίνει έμφαση στο Performance Marketing που θα σας δώσει άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα!

SEO - Search Engine Optimization

Το SEO – ή αλλιώς η Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης, είναι η στρατηγική που στοχεύει την κατάκτηση των κορυφαίων θέσεων στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Μέσω αυτής της στρατηγικής αποσκοπούμε στην υψηλή θέαση , χωρίς διαφημιστικό κόστος, για τις λέξεις-κλειδιά που αφορούν το προϊόν/υπηρεσία μας! Μάθετε περισσότερα για το SEO

Search Engine Marketing με διαφημίσεις στο Search Network της Google

Τι καλύτερο για μία επιχείρηση από το να εμφανιστεί η διαφήμισή της στους χρήστες που αναζητούν κάτι σχετικά με αυτήν, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της, ακριβώς τη στιγμή που το αναζητούν;

Αυτό ακριβώς προσφέρει η διαφήμιση στο search network της Google. Μπορείτε να εμφανιστείτε με διαφήμιση κειμένου στους δυνητικούς σας πελάτες ορίζοντας συγκεκριμένες “λέξεις-κλειδιά” και “φράσεις-κλειδιά”. Με αυτό τον τρόπο, θα προωθήσετε στοχευμένα το brand και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας έχοντας τη μέγιστη απόδοση.

Ο τεράστιος όγκος αναζήτησης καθημερινά αλλά και η συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα της Google, καθιστούν τη διαφήμιση στο Search μια δυνατότητα στο χώρο του Marketing που δεν πρέπει να παραβλέψει καμία επιχείρηση.

Διαφήμιση στο Display Network (Δίκτυο Προβολής) της Google

Η διαφήμιση στο Display Network αφορά ουσιαστικά την διαφήμιση μέσω banners, GIFs, video αλλά και κειμένου στο δίκτυο συνεργατών της Google και στην πλατφόρμα του Gmail.

Το Google Display Network παράγει σε μηνιαία βάση περισσότερες από 1 τρισεκατομμύριο προβολές, αποδεικνύοντας το μεγάλο βαθμό διείσδυσης του και τη δημοτικότητα του στις επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.

Σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι χρήστες στρέφονται στην online ενημέρωση, διασκέδαση αλλά και αγορά προϊόντων/υπηρεσιών, η διαφήμιση μέσω του Display Network δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να να προωθήσουν το brand τους με χαμηλό κόστος, ακριβείς μεθόδους στόχευσης, έχοντας πάντα υψηλό βαθμό μετρησιμότητας της απόδοσης. Για αυτό το λόγο ακριβώς, κάθε επιχείρηση πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο, ειδικά στην περίπτωση που επιθυμεί να δημιουργήσει ή ενισχύσει το brand awareness της.

YouTube Ads

Οι διαφημίσεις στο YouTube αποτελούν ίσως την πιο ανερχόμενη τάση στο χώρο της online διαφήμισης τα τελευταία 3 χρόνια! Οι επιλογές είναι πάρα πολλές, δίνοντας έτσι στην κάθε επιχείρηση τη δυνατότητα να διαφημιστεί ακριβώς με τον τρόπο που επιθυμεί στους χρήστες που την ενδιαφέρουν.

Το video είναι η πιο δυνατή μορφή διαφήμισης για ένα brand που επιθυμεί να γίνει γνωστό και να αυξήσει τα έσοδα του. Μέσω του YouTube κάθε επιχείρηση, μικρή και μεγάλη, μπορεί να επιτύχει υψηλό βαθμό awareness ακριβώς στο κοινό που την ενδιαφέρει και και το οποίο είναι το δυνητικό της πελατολόγιο, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να το επιτύχει αυτό με πολύ χαμηλό κόστος.

Οι επιλογές στόχευσης αυξάνονται και εξειδικεύονται συνεχώς, έχοντας ως αποτέλεσμα την δυνατότητα ακριβούς στόχευσης για κάθε είδους επιχείρηση.

Δεν θα θέλατε κι εσείς να έχετε τα αποτελέσματα διαφήμισης στην τηλεόραση για την επιχείρησή σας σε πολύ χαμηλότερο κόστος και μετρήσιμη απόδοση;

Shopping Ads

Τα Shopping ads είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μόλις από τον Ιούλιο του 2019, για αυτό και αποτελούν την πιο “φρέσκια” και ακόρεστη επιλογή διαφήμισης για τα brands που ασχολούνται με την λιανική πώληση.

Ουσιαστικά, όταν ένας χρήστης αναζητά ένα προϊόν το οποίο εσείς το έχετε στο eshop σας, αυτό θα εμφανιστεί στην αναζήτηση του χρήστη, με τη φωτογραφία του, την τιμή του και την περιγραφή. Έτσι, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να δει αλλά και να αγοράσει απευθείας το προϊόν σας χωρίς να χρειαστεί να περιηγηθεί σε άλλα eshop, αυξάνοντας την πιθανότητα πώλησης σας.

Στην Cactus μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες του Google Ads, οι οποίες ταιριάζουν στην επιχείρηση σας και μπορούν να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς σας στόχους, με την βέλτιστη απόδοση!

Σχεδιασμός Εντύπων.

Το γραφιστικό μας τμήμα σχεδιάζει φυλλάδια, αφίσες και κάθε έντυπο είδος για να υποστηρίξετε διαφημιστικά την εταιρεία σας.

Παραγωγή Διαφημιστικών Spot – Video

Παρέχουμε 2 λύσεις για το διαφημιστικό σας Video. Η πρώτη είναι τα πάντα να γίνουν στον υπολογιστή με animations. Η δεύτερη είναι να γίνει κανονική παραγωγή (Σενάριο , Σκηνοθεσία, Μοντάζ ). Και στις δύο περιπτώσεις στόχος είναι να παρουσιαστή με τον καταλληλότερο τρόπο οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα της επιχείρησης σας.

Η προσέγγισή μας είναι πελατοκεντρική

Στην διαφημιστική εταιρεία μας έχουμε πελατοκεντρική προσέγγιση, αυτό μας διαφοροποιεί από τις κλασικές διαφημιστικές εταιρεία που αντιμετωπίζανε κάθε Project με τον ίδιο τρόπο. Για εμάς κάθε πελάτης είναι μια ξεχωριστή κατάσταση που πρέπει να αναλύσουμε για να προτείνουμε το πλάνο μάρκετινγκ που θα ακολουθήσουμε. Οι διαδικασίες που έχουμε σχεδιάσει και υλοποιούμε καθημερνά, έχουν στον πυρήνα τους την συχνή επικοινωνία με τον πελάτη με σκοπό να γίνουμε η ομάδα του. Δεν υπάρχουν στενά χρονικά περιθώρια, ακούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας μέχρι να φτάσουμε στον στόχο. Στο Digital Agency της Cactus πρώτα έρχεται ο πελάτης!

Η διαφήμιση ξεκινάει με το τί πουλάμε

Στο πρώτο ραντεβού που κάνουμε ξεκινώντας μια συνεργασία ψάχνουμε να βρούμε την αξία του κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας που θα προωθήσουμε. Ψάχνουμε να βρούμε τα σημεία διαφοροποίησης, τα μοναδικά σημεία πώλησης. Σε περίπτωση που δεν είναι ξεκάθαρο από την αρχή τι ανάγκη καλύπτει το προϊόν ή υπηρεσία τότε πρέπει να διορθώσουμε το προϊόν μέχρι να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Έρευνα ανταγωνισμού.

Σε αυτό το στάδιο αναζητούμε διεξοδικά με προκαθορισμένες μεθοδολογίες τους ανταγωνιστές μας. Καταλήγουμε σε ένα πίνακα με όλα τα αναλυτικά στοιχεία των ανταγωνιστών μας. Ένα τέτοια εργαλείο θα μας βοηθήσει να πάρουμε στρατηγικές αποφάσεις. Προσοχή, μια διαφημιστική εταιρεία που αντιγράφει τους ανταγωνιστές σας είναι επικίνδυνη μην την επιλέξετε. Η έρευνα ανταγωνισμού έχει ως στόχο να καταλάβουμε με ποιον τρόπο διαφοροποιούμαστε.