Cactus Web

Κατασκευή Eshop

Βρίσκεστε σε αυτήν την σελίδα γιατί πιθανότατα ενδιαφέρεστε να κατασκευάσετε ένα eshop ή αλλιώς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Στην Cactus θα βρείτε μια ομάδα ταλαντούχων και έμπειρων επαγγελματιών που έχουμε τον τρόπο εκτός από την δημιουργία του e-shop σας να το κάνουμε και να πουλάει. Το βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας μας είναι ότι έχουμε φτιάξει μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία με βήματα που θα σας οδηγήσουν στην απόκτηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος – eshop άριστης ποιότητας και άμεσης κερδοφορίας.

Η Διαδικασία κατασκευής eshop που ακολουθούμε

 
Κατασκευή Eshop
 

Βήμα 1: Έρευνα και Στρατηγική.

Στο πρώτο βήμα συλλέγουμε όλες τις πληροφορίες για να φτιάξουμε την στρατηγική σας. Θα φτιάξουμε ένα Marketing Plan με σκοπό να απαντήσουμε σε κρίσιμα ερωτήματα. Στη συνέχεια θα αναλύσουμε τον ανταγωνισμό για να βρούμε ευκαιρίες και αδυναμίες.

Βήμα 2: Επιλογή της κατάλληλης σχεδίασης.

Αφού έχουμε όλη την γνώση από το προηγούμενο βήμα θα σας προτείνουμε σχεδιαστικές λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Δεν σας αφήνουμε απλά να επιλέξετε ένα έτοιμο Template και απλά να προσθέσουμε σε αυτό πληροφορίες. Επιλέγουμε την σχεδίαση που ταιριάζει στις ανάγκες σας σύμφωνα με το πλάνο που κάναμε στο πρώτο βήμα.

Βασικοί στόχοι αυτού του βήματος είναι:

 • Απλή και λειτουργική σχεδίαση που δεν μπερδεύει τους χρήστες.
 • Καλή αισθητική ώστε το αποτέλεσμα να είναι ελκυστικό στα μάτια των επισκεπτών.

Βήμα 3: Περισυλλογή περιεχομένου.

Σε αυτό το βήμα συγκεντρώνουμε σε συνεργασία μαζί σας και με τυποποιημένο τρόπο όλα τα προϊόντα, τις κατηγορίες προϊόντων, τα σχετικά φίλτρα και κάθε πληροφορία που θα αναρτήσουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν περιμένουμε απλά να μας στείλετε το περιεχόμενό σας αλλά σας βάζουμε σε μια διαδικασία καταχώρησης με κατάλληλα εργαλεία για να μπορέσουμε γρήγορα και σωστά να ολοκληρώσουμε το έργο.

Εάν έχετε όλα τα δεδομένα σας καταχωρημένα σε κάποιο σύστημα αποθήκης ή ERP μπορούμε να διασυνδεθούμε εκεί και να τα πάρουμε με αυτόματο τρόπο.

Βήμα 4: Ρύθμιση όρων χρήσης, μεταφορικών και πληρωμών.

Σε αυτό το βήμα ρυθμίζουμε στο e-shop τον τρόπο που θα χρεώνουμε τον κάθε πελάτη για τα μεταφορικά. Υπάρχουν αρκετές επιλογές με την πιο διαδεδομένη να είναι ανάλογα με το βάρος των προϊόντων. Επίσης ρυθμίζουμε όλους του επιθυμητούς τρόπους πληρωμής που θέλετε να παρέχετε στου πελάτες σας. Τέλος, καταχωρούμε κάθε χρήσιμη πληροφορία, όλους τους όρους χρήσης και κάθε άλλο περιεχόμενο σχετικό με την επιχείρησή σας.

Βήμα 5: Διορθώσεις

Σε αυτό το βήμα σας παρουσιάζουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα και αναμένουμε διορθώσεις. Άμεσα τροποποιούμε το έργο σύμφωνα με τις καινούριες απαιτήσεις που ενδεχομένως να υπάρχουν μετά την παρουσίαση του e-shop.

Βήμα 6: Διασφάλιση ποιότητας

Πριν σας παραδώσουμε το έργο κάνουμε περισσότερους από 50 τεχνικούς ελέγχους για να διαπιστώσουμε πως το ηλεκτρονικό κατάστημα θα λειτουργεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σας παραδίδουμε σχετική γραπτή αναφορά με όλους του ελέγχους που έχουν ολοκληρωθεί.

Ενδεικτικά μερικοί έλεγχοι είναι:

 • Γρήγορη Ταχύτητα φόρτωσης ηλεκτρονικού καταστήματος
 • Άψογη λειτουργία σε Smartphone και Tablet
 • Έχει εγκατασταθεί SSL Certificate

Βήμα 7: Εκπαίδευση και Παράδοση έργου

Στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης του έργου, σας εκπαιδεύουμε στη χρήση του. Παρακολουθείτε τυποποιημένο σεμινάριο έως 4 ωρών με σκοπό να μπορεί ο χειριστής του ηλεκτρονικού καταστήματος να λειτουργεί αυτόνομα. Μετά την κατασκευή δεν σας εγκαταλείπουμε, καθώς έχουμε ειδικά σχεδιασμένα πακέτα υποστήριξης eshop αλλά και προώθησης.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας για την κατασκευή του Eshop σας;

 • Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες που δεν κατασκευάζουμε απλά ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά αντιμετωπίζουμε το έργο σας ολοκληρωτικά. Από το Marketing έως και τα γραφιστικά σας.
 • Έχουμε περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας και έχουμε συνεργαστεί με αρκετούς αναγνωρισμένους πελάτες.
 • Σας παρέχουμε άμεση υποστήριξη. Διαθέτουμε τηλεφωνικό κέντρο που δίνει άμεσα λύσεις στο πρόβλημά σας.
 • Σας παρέχουμε ιδιωτικό συμφωνητικό με ρήτρα παράδοσης σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
 • Μετά την κατασκευή η ομάδα μας μπορεί να αναπτύξει τις πωλήσεις σας μέσα από κάποιο πλάνο διαφήμισης.

Τι κερδίζει ένας επιχειρηματίας από την δημιουργία ενός σωστού ηλεκτρονικού καταστήματος ;

 • Αύξηση πωλήσεων άμεσα τους 3 πρώτους μήνες λειτουργίας.
 • Αύξηση της αναγνωσιμότητας του Brand – επωνυμίας του.
 • Αύξηση του πελατολογίου Online και Offline.
 • Αύξηση του όγκου των πωλήσεων στο υφιστάμενο πελατολόγιο.
 • Αύξηση της κίνησης στο φυσικό κατάστημα.
 • Αύξηση των κερδών της επιχείρησης.
 • Μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης σε περίπτωση λειτουργείας μόνο διαδικτυακά.

Μπορούμε να συνδέσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με οποιοδήποτε μηχανογραφικό σύστημα χρησιμοποιείτε. Μπορείτε για παράδειγμα να παίρνετε τις παραγγελίες σας κατευθείαν στο ERP σας αυτόματα. Επίσης, μπορούμε να ρυθμίσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα έτσι ώστε να ενημερώνει αυτόματα τα αποθέματα των προϊόντων στο ERP σας. Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος σας παρέχουμε πακέτα Υποστήριξης. Για το σύνολο των υπηρεσιών μας επισκεφτείτε την αρχική μας: κατασκευή ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη. Επίσης μπορείτε να Δείτε μερικές από τις ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει.

Η ομάδα μας αποτελείτε από προγραμματιστές και όχι απλός «Developers». Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά μπορούμε να αναπτύξουμε και να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε πλατφόρμα μας ζητηθεί. Είναι αλήθεια όμως που προτείνουμε την πλατφόρμα του WordPress και του Woocommerce και σε Custom περιπτώσεις δουλεύουμε το Framework της PHP Laravel. Οι παραπάνω επιλογές προτείνονται καθώς έχουν την μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά και είναι αρκετά ευέλικτες.

Δεν υπάρχει κάποιο όριο θεωρητικά μπορείτε να φορτώσετε εκατομμύρια προϊόντα. Οι περιορισμοί προκύπτουν από τις τεχνικές υλοποιήσεις τις κάθε πλατφόρμας αλλά και από τις δυνατότητες του Server ή Cloud που θα φιλοξενηθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα. Για παράδειγμα ένα WordPress – woocommerce e-shop σε ένα τυπικό Hosting θα αρχίσει να έχει τα πρώτα προβλήματα απόδοσης στην ταχύτητά του μετά τα 10.000 προϊόντα. Σε περίπτωση που έχετε περισσότερα από 50.000 προϊόντα και εκατοντάδες παραγγελίες καθημερινά τότε η λύση είναι κάποιο Custom σύστημα Laravel το οποίο μπορεί να υποστηρίξει εκατομμύρια διαφορετικά προϊόντα και παραγγελίες.

Υπάρχουν 3 τρόποι που μπορούν να περαστούν τα προϊόντα σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Πρώτος τρόπος αυτόματη εισαγωγή από κάποιο σύστημα ERP άμεσα. Δεύτερος τρόπος είναι η εισαγωγή από excel. Ουσιαστικά διαμορφώνεται ή εξάγεται ένα αρχείο Excel με όλα τα δεδομένα των προϊόντων και αυτό εν συνεχεία εισάγεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ο τελευταίος και πιο επώδυνος τρόπος είναι η χειροκίνητη εισαγωγή προϊόντων. Αυτή η λύση μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε περιπτώσεις που έχουμε λιγότερα από 400 προϊόντα.

Ναι μπορούμε να σας παρέχουμε μέσω συνεργαζόμενων φωτογράφων υπηρεσίες φωτογράφισης των προϊόντων σας.

Έχουμε 3 βασικά πακέτα υποστήριξης ηλεκτρονικών καταστημάτων τα οποία λειτουργούν ως μηνιαία συνδρομή. Εκτός από τα 3 βασικά πακέτα έχουμε και την υπηρεσία dedicated account όπου έχετε άμεσα τηλεφωνική υποστήριξη 24/7 .

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 18.00. Ανάλογο με τις απαιτήσεις σας και το πακέτο υποστήριξη που έχετε εξυπηρετούμε από 1 εργάσιμη έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Αν έχετε όλες τις πληροφορίες των προϊόντων μηχανογραφημένες και έτοιμες για ανάρτηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα εντός 20 εργάσιμων ημερών θα έχετε ένα eshop πλήρως λειτουργικό. εξαιρούνται από το χρονοδιάγραμμα οι διασυνδέσει με συστήματα τρίτων όπως τράπεζες για πληρωμές, Skroutz και συστήματα ERP. Το χρονοδιάγραμμα σε αυτές τις περιπτώσεις καθορίζεται από την συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Αν έχετε όλες τις πληροφορίες των προϊόντων μηχανογραφημένες και έτοιμες για ανάρτηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα εντός 20 εργάσιμων ημερών θα έχετε ένα eshop πλήρως λειτουργικό. εξαιρούνται από το χρονοδιάγραμμα οι διασυνδέσει με συστήματα τρίτων όπως τράπεζες για πληρωμές, Skroutz και συστήματα ERP. Το χρονοδιάγραμμα σε αυτές τις περιπτώσεις καθορίζεται από την συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.