Cactus Web

Διαχείριση Social Media

Η κοινωνική αλληλεπίδραση των ανθρώπων έχει με το πέρασμα των χρόνων αλλάξει μορφή. Η προσωπική επαφή και οι κοινωνικές συναναστροφές έχουν πια δώσει τη θέση τους στην επαφή των ανθρώπων με την χρήση ηλεκτρονικών κοινωνικών δικτύων που αποτελούν ιστοσελίδες οι οποίες, όταν κάνουμε λόγο για τον τομέα του εμπορίου και της προβολής μιας επιχείρησης, μετατρέπουν τα άτομα παραγωγούς περιεχομένου. Σελίδες κοινωνικής δικτύωσης γνωστές στο ευρύ κοινό όπως το Facebook ή το Twitter μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετικό εργαλείο διαφήμισης και ανάδειξης της επιχείρησής σας με τα οφέλη του Social Media Marketing και σαφώς ανάλογα με τον κλάδο δραστηριοποίησης της εκάστοτε επιχείρησης.

Οι Επιχειρήσεις Του Σήμερα

Τον τελευταίο καιρό, η ραγδαία εξάπλωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει επηρεάσει σημαντικά τον τρόπο κατανάλωσης προϊόντων και υπηρεσιών του κοινού, διότι οι δυνάμει πελάτες πλέον μπορούν να ενημερωθούν για προσφορές, να αξιολογήσουν μια επιχείρηση και να έλθουν σε επαφή με προηγούμενους πελάτες αναλύοντας εμπειρίες, χωρίς καν να επικοινωνήσουν με την ίδια την εταιρία.

Ολοένα και περισσότερες από την άλλη πλευρά είναι ο επιχειρήσεις οι οποίες προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε τέτοιου είδους συνομιλίες ενσωματώνοντας σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για τον σκοπό αυτό. Η κατασκευή ενός blog επί παραδείγματι, με την χρήση της σωστής πλατφόρμας blogging, προσιτό στους χρήστες και στις μηχανές αναζήτησης είναι καταλυτικής σημασίας για εμάς στην Cactus.

Διαχείριση Σελίδων Κοινωνικής Δικτύωσης Από Την Cactus

Σε ότι αφορά την διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, βασικό κομμάτι αποτελεί η στόχευση στο είδος της πληροφορίας που θέλουμε να προωθηθεί και τους σκοπούς κάθε επιχείρησης. Για τον λόγο αυτό, διαμορφώνεται για κάθε περίπτωση ένα μοναδικό marketing plan με βάση το οποίο αναλύεται κάθε κίνηση που πραγματοποιείται στα Social Media. Μετά και την εφαρμογή του Marketing Plan, η προβολή της επιχείρησης ξεκινά εντατικά κάνοντας γνωστή στο κοινό την εταιρία. Κατόπιν, δεδομένου ότι οι αρχικοί μας στόχοι έχουν επιτευχθεί και σε συνεννόηση με τον πελάτη μας, τίθενται νέοι στόχοι με τον πήχη να ανεβαίνει υψηλότερα, παράλληλα με τις πωλήσεις και τα κέρδη της επιχείρησής σας, ως αποτέλεσμα ενός καλού προγραμματισμού στρατηγικής, της ορθής διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και της στοχευμένης προβολής περιεχομένου για την εταιρία σας. Με τον τρόπο αυτό, καταφέρνετε να εστιάζετε άμεσα στις ανάγκες του καταναλωτή -στόχου κερδίζοντας σε χρόνο και πωλήσεις.

Η διαχείριση ενός ενεργού προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να αποτελέσει χρονοβόρα διαδικασία, ειδικά σε συνάρτηση με τις ανάγκες της φυσικής εταιρίας. Έτσι λοιπόν η Cactus μπορεί να αποτελέσει τον επαγγελματικό σας συνεργάτη, βοηθώντας σας να αναπτύξετε και να διατηρήσετε μια στρατηγική συνυφασμένη με την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας.

Για αρκετούς ο δικτυακός τόπος μπορεί να αποτελεί ένα αχανές πεδίο δράσης. Η Cactus με τους καταξιωμένους συνεργάτες της στον τομέα των διαδικτυακών υπηρεσιών μπορεί να φανεί αρωγός αξιολογώντας τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητές σας επενδύοντας σε συγκεκριμένες δράσεις για την εγγυημένη επιτυχία των κοινωνικών δικτύων. Επιπρόσθετα, η παρακολούθηση της απόδοσης, των νέων ευκαιριών που έρχονται στο προσκήνιο αλλά και της διαχείρισης, μπορεί να αποτελεί κοπιαστικό μέρος της εργασίας σας. Η Cactus, μπορεί για λογαριασμό σας με την χρήση των κατάλληλων εργαλείων να σας προτείνει τις κατάλληλες για εσάς επιλογές καταγράφοντας την πορεία της επιχείρησής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτείνοντάς σας τρόπους βελτίωσης σύμφωνα με το πόσο ενεργή είναι η σελίδα σας στα μέσα αυτά.

Κάτι επιπλέον που κάθε επιχείρηση οφείλει να λαμβάνει υπόψη της είναι ο ανταγωνισμός. Οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων και οι μέτοχοι επιθυμούν μια άκρως ανταγωνιστική εταιρία με την τεχνολογία και αυτή τη φορά να ενδυναμώνει με τα μέσα της τον σκοπό αυτό. Η εισαγωγή βίντεο, εικόνων, links ή ακόμη και η δημιουργία μιας μικρής κοινότητας (online community) μπορούν να συνδράμουν στην ανταγωνιστικότητα της εταιρίας σας κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του επισκέπτη των σελίδων σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εταιρία Cactus είναι υπεύθυνη ακόμη και για την παροχή ανταγωνιστικής κάλυψης της επιχείρησής σας εντοπίζοντας ανταγωνιστικές τακτικές που μπορούν να λειτουργήσουν κατασταλτικά για την δική σας επιχείρηση.

Συχνά η αμφίδρομη συνομιλία μεταξύ καταναλωτών και της επιχείρησης μπορεί να εκτιμηθεί αρκετά από τους πελάτες. Είναι λοιπόν χρήσιμο για εσάς, να δημιουργηθεί ένα πεδίο συνομιλιών στα κοινωνικά δίκτυα, όπου θα μπορείτε να συμμετέχετε είτε προσελκύοντας νέους επισκέπτες, είτε συνομιλώντας με τους υπάρχοντες, παρέχοντας υπηρεσίες υποστήριξης. Η Cactus μπορεί να σας εγγυηθεί την εξασφάλιση της αμφίδρομης επικοινωνίας με το πελατολόγιο σας εάν αυτό είναι επιθυμητό από εσάς. Επιπλέον, η παρακολούθηση των κοινοτήτων που αφορούν την εταιρία σας, των λέξεων – κλειδιών που είναι σχετικά με τον τομέα σας, καθώς και η παρακολούθηση της ταυτότητάς σας μας δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να αντιδράτε θετικά ή αρνητικά σε σχόλια και δημοσιεύσεις επισκεπτών μέσω της κοινοτικής παρακολούθησης που εφαρμόζει η Cactus. Άλλωστε, η
οργάνωση των αναρτήσεών σας δεν θα μπορούσε να αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι για τους συνεργάτες της Cactus .

Η δημιουργία διαδραστικών λογοτύπων από την εταιρία Cactus έχει αποδεδειγμένα τοποθετήσει ψηλά στην κατάταξη επιχειρήσεις με σαφή τα οφέλη για την δημιουργία συνδέσμων που αφορούν τη δική σας ιστοσελίδα. Τέλος, η ανάπτυξη κοινοτικής στρατηγικής, μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τον ανταγωνισμό, άλλες κοινότητες που σας αφορούν, δημιουργώντας νέες σχέσεις και κάνοντας γνωστή την επιχείρησή σας. Έτσι ορίζεται ο κλάδος των συνομιλιών σας, ο χρόνος πραγματοποίησής τους καθώς και η ταυτότητα του συνομιλητή σας. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για την ανάδειξη της επιχείρησής σας σε
σύντομο χρόνο.